Evaluating the use of in-store measures in retail food stores and restaurants in Brazil (2015)
Source: Revista de Saúde Pública. Unidade: FSP
Subjects: ALIMENTOS, ALIMENTAÇÃO, FATORES SOCIOECONÔMICOS, CONSUMO DE ALIMENTOS, ZONA URBANA, MERCADOS, ESTUDOS DE VALIDAÇÃO
ABNT
DURAN, Ana Clara da Fonseca Leitão et al. Evaluating the use of in-store measures in retail food stores and restaurants in Brazil. Revista de Saúde Pública, v. 49, p. 10 , 2015Tradução . . Disponível em: https://doi.org/10.1590/s0034-8910.2015049005420. Acesso em: 27 abr. 2024.APA
Duran, A. C. da F. L., Lock, K., Latorre, M. do R. D. de O., & Jaime, P. C. (2015). Evaluating the use of in-store measures in retail food stores and restaurants in Brazil. Revista de Saúde Pública, 49, 10 . doi:10.1590/s0034-8910.2015049005420NLM
Duran AC da FL, Lock K, Latorre M do RD de O, Jaime PC. Evaluating the use of in-store measures in retail food stores and restaurants in Brazil [Internet]. Revista de Saúde Pública. 2015 ;49 10 .[citado 2024 abr. 27 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s0034-8910.2015049005420Vancouver
Duran AC da FL, Lock K, Latorre M do RD de O, Jaime PC. Evaluating the use of in-store measures in retail food stores and restaurants in Brazil [Internet]. Revista de Saúde Pública. 2015 ;49 10 .[citado 2024 abr. 27 ] Available from: https://doi.org/10.1590/s0034-8910.2015049005420